Onze aanbiedingen

Profiteer van extra voordeel!

Mazda CX-5 nu met €2.720,-

De Mazda CX-5 biedt de ultieme combinatie van kracht en efficiëntie. Bovendien heeft de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg. Kies je nu voor de Mazda CX-5 dan krijgt je tijdelijk een gratis trekhaak t.w.v. €1.220,-.

Bekijk de aanbieding

Mazda2 Dynamic+ uitvoering

De nieuwe Mazda2 Dynamic+ is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic+ uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust.

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3: nu €1.500,- meer waarde

De Mazda CX-3 is nu extra aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Voor een meerprijs van slechts € 1.000,- krijg je namelijk een automatische versnellingsbak bij de SKYACTIV-G 120 benzinemotor van de Mazda CX-3. 

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3: Dynamic

De nieuwe Mazda CX-3 Dynamic is gebaseerd op ons bekende TS-model en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust.

Bekijk de aanbieding

Mazda MX-5 nu tot €1.500,- inruilwaarde

Heb je altijd al met open dak en de wind in je haren over prachtige landwegen willen toeren? Stop met dromen en stap direct in de nieuwe Mazda MX-5.

Bekijk de aanbieding

Private Lease Deals Mazda

Mazda heeft momenteel in samenwerking met Alphabet Private Lease zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda2, Mazda CX-3 Mazda CX-5 en Mazda MX-5.

Bekijk de aanbieding

Mazda3 GT-M

De speciale GT-M uitvoering van de Mazda3 biedt nu tijdelijk veel voordeel. De GT-M uitvoering is momenteel scherp geprijsd (inclusief metallic/mica lak).

Bekijk de aanbieding