Image
Mazda CX-5
BOEK EEN PROEFRIT XXL
Highlight Euro
PRIVATE LEASE ACTIE € 469 P/M
ONMISBARE KRACHT
Contact opnemen

Mazda CX-5

De Mazda CX-5 rijd je nu al vanaf € 469 per maand met Mazda Private Lease. We laten je graag (digitaal) kennismaken met het pronkstuk van Mazda en de onmisbare kracht van deze sportieve SUV. Neem contact met ons op.

Image
CX-5

De Mazda CX-5 met Private Lease

De vernieuwde Mazda CX-5 is een toonbeeld van stille kracht dankzij de stijve carrosserie en doordachte geluidsdemping. Daarnaast is hij dankzij een enorme trekkracht zeer breed inzetbaar. De Mazda CX-5 is dus op alle vlakken een onmisbare kracht. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.100 kg
  • Rijk uitgerust met 19-inch lichtmetalen velgen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling
     

Zodra je plaatsneemt, voel je eenheid met de auto. Een eenheid die je niet meer wilt loslaten. Dat hoeft ook niet, dankzij het scherpe Private Lease aanbod waardoor je de vernieuwde Mazda CX-5 al rijdt vanaf € 469 per maand met Mazda Private Lease!

Image
CX-5 Sportive met private lease keurmerk

De nieuwe Mazda CX-5 Sportive

De Mazda CX-5 Sportive maakt meteen duidelijk waar hij voor staat; pure sportiviteit. Met indrukwekkende zwarte 19-inch velgen, zwarte spiegelkappen en met de sportieve look van het interieur springt hij direct in het oog. Het blijft niet bij uiterlijk alleen.

Met de krachtige Skyactiv-motoren – tot wel 194 pk – laat je iedereen in verwondering achter. Uiteraard wel met de meeste geavanceerde veiligheidssystemen en multimedia. Zodra je plaatsneemt, voel je eenheid met de auto. Een eenheid die je niet meer wilt loslaten.

Dat hoeft ook niet, dankzij de scherpe Private Lease actie waardoor je de vernieuwde Mazda CX-5 Sportive al rijdt vanaf € 40.990 of € 495 per maand met Mazda Private Lease!

BROCHURE / PRIJSLIJST

Image
Reserveer nu je Proefrit XXL

PROEFRIT XXL

Bij ons geen gewone proefrit, maar een Proefrit XXL. Je krijgt maar liefst een dag lang de Mazda van je keuze mee om te genieten van het rijplezier dat Mazda uniek maakt.

Interesse? Dan kun je hieronder een proefrit aanvragen. Na je aanvraag nemen we contact met je op voor een afspraak. Indien gewenst brengen we de auto bij je thuis, en halen hem de volgende dag weer op.

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

Disclaimer

Mazda CX-5 2021 vanaf € 36.990. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,6 tot 8,0 liter per 100 km / van 17,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 147 tot 182 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Private Lease actie enkel geldig bij uiterste offertedatum van 30 april 2021. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. De Mazda CX-5 Sportive is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.