Image
Mazda CX-5
IN TOPVORM
PRIVATE LEASE VANAF € 589 P/M
MOOI MOMENT VOOR EEN MAZDA
Contact opnemen

Mazda CX-5 M Hybrid: Vanaf € 589 met Private Lease

Rijd nu de stijlvolle, ruime en dynamische Mazda CX-5 vanaf € 589 per maand met Mazda Private Lease. We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze SUV die op alle vlakken in topvorm is. Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan en ervaar het ultieme rijplezier in deze krachtige SUV.

Image
Mazda CX-5

Mooi moment voor een Mazda CX-5: nu al vanaf € 589 per maand met Private Lease

De Mazda CX-5 is even mooi als krachtig. De krachtige Skyactiv-motor is de perfecte combinatie tussen efficiëntie en kracht. En het krachtige lijnenspel volgens het Japanse Kodo design maakt hem ook sterk vanbuiten, door die typische Mazda-uitstraling. Het hoogwaardige design, de slimme technologie, de uitgebreide veiligheidssystemen en bijzonder luxe afwerking. De Mazda CX-5 is op alle vlakken in topvorm. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.000 kg
  • Rijk uitgerust en nu verkrijgbaar in drie nieuwe speciale uitvoeringen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling
     

Je rijdt de Mazda CX-5 al vanaf € 589 per maand met Mazda Private Lease. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda CX-5.

Mazda CX-5 Prijslijst

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-5 M Hybrid 2023 vanaf € 38.190. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 M Hybrid 2023 van 6,5 tot 7,6 liter per 100 km / van 15,4 tot 13,2 km per liter / CO2-uitstoot van 146 tot 171 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 april 2023 tot en met 30 april 2023. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Meerprijs kilometer maximaal € 0,1637 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0565. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.