Image
MX-30 Actiepagina
Highlight Euro
Private Lease nu vanaf € 399 per maand
100% elektrisch
Highlight Sleutel
Dit jaar nog rijden
Contact opnemen

Mazda MX-30 - Vanaf € 399 per maand met Mazda Private Lease

Het is zover! De allereerste 100% elektrische auto van Mazda staat bij ons in de showroom!
Dit jaar nog rijden? Dat kan al vanaf € 399 per maand met Mazda Private Lease.

Image
Mazda MX-30

Vanaf € 399 per maand met Mazda Private Lease!

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. De Mazda MX-30 is als First Edition uitvoering zeer rijk uitgerust, met onder andere:

  • 18-inch lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Uitgebreid multimediasysteem voorzien van Apple CarPlay

En een breed scala aan comfort- en veiligheidsopties.

Het allermooiste is misschien wel dat als je hem nu bestelt, je nog dit jaar kunt rijden! Dat kan al vanaf € 399 per maand met Mazda Private Lease!

MAZDA MX-30 HIGHLIGHTS

100% ELEKTRISCH

RUIME CROSSOVER

HOGE INSTAP

HOOGWAARDIGE VEILIGHEIDSUITRUSTING

GEEN CO2 UITSTOOT

BROCHURE / PRIJSLIJST

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30 Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-30 vanaf € 33.990. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. De Mazda MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in beperkte oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl. Zie voor actuele informatie en voorwaarden: www.mazda.nl.

Aanbod geldig tot een uiterste offerte- en registratiedatum van 31 december 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief energiekosten en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod.